Havdrup kirkes Podcast

Med Kristine Stricker Hestbech på Lindisfarne (Dag 11 ud af 12)

April 12, 2021

Tag med Kristine Stricker Hestbech til øen Lindisfarne, som hun besøgte i november 2019. På Lindisfarne blev der i ca. 635 bygget et kloster, fordi øen som er omgivet af tidevand lå ideelt i forhold til munkenes mission. Ved lavvande kunne munkene gå i land og missionere i de engelske landsbyer, ved højvande måtte de blive på øen og fordybe sig i bøn, stilhed og arbejde. 

Dag 11 reflekterer Kristine over temaet "om ikke at føle sig god nok"

Vi er mange, der lever med den daglige knude i maven af angst for at begå fejl og ikke være gode nok. Med baggrund i sin egen personlige erfaring fortæller Kristine i dag historien om den engelske stalddreng Catmun, som fik sin stemme af Gud. Han levede i 600-tallets England.

Catmun troede ikke, han kunne synge. Derfor trak han sig altid tilbage til stalden, hver gang andre på glade aftener ville have ham til at bidrage til fællesskabet med sang og musik, når harpen gik rundt .Men en nat havde han en drøm, som forandrede hans liv.

"Syng for mig, Catmun", sagde en stemme i drømmen.

"Jeg kan ikke synge", sagde Catmun, "-og hvad skal jeg dog synge om?"

"Syng alligevel. Syng for mig. Syng om  verdens skabelse. Syng om naturen, " sagde stemmen, - og så begyndte Catmun at synge ...

Catmuns historie er dedikeret til alle os, der ikke føler os gode nok. Fordi han står som et menneske, der holdt op med at tro på, at han ikke var god nok. - Og da han holdt op med det, fik han en vigtig rolle at spille i verden.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App